DELICATESSEN EN CADEAUS

Familie van Rijk_web_37.jpg
 

In onze familie ben je van harte welkom voor delicatessen en cadeaus. Voor een lekkere (late) lunch of een lekkere koffie zit je bij ons ook op de goede plek!

Verwacht veel lokale delicatessen. De lekkerste chocoladetruffels. Dagelijks vers brood van de Utrechtse bakker. De leukste cadeaus (die je altijd zelf samen kunt stellen!).

Daarnaast hebben we wekelijks minimaal 10 nieuwe soorten speciaalbier welke door zwager Fred worden uitgezocht. Ook hebben we een fijne selectie met wijnen welke is samengesteld (en met de seizoenen meegaat) door Marlous (onze wijnexpert in de familie).

Kom je gauw langs?

x van Rijk

 
Familie van Rijk_web_04.jpg

HOUD JE OOK VAN LEKKER ETEN EN DRINKEN?

Wij worden gelukkig van goed eten en lekker drinken en dit willen we graag met je delen. Het is onze droom om zoveel mogelijk mensen gedurende de dag geluksmomentjes te bezorgen. 

 

Familie van Rijk_web_28.jpg

BIJ ONS KAN JE TERECHT VOOR

• vers brood van de lokale bakker
• kaas van de boer
• lekkere wijnen en veel speciaalbier
• cadeau's voor jezelf of om weg te geven
• een lekkere lunch in onze eetkamer
• take away broodjes en koffie's

Laat je verrassen door ons steeds weer wisselende en constant vernieuwende assortiment!

Familie van Rijk_web_55.jpg

DRIE METER BIER

In het kabinet vind je Drie meter bier. Dit is de speciaalbier winkel van onze zwager Fred. Fred heeft ongeveer 100 mooie bieren voor je samengesteld en verkoopt tijdens speciale evenementen “vers tapbier” voor thuis vanuit een growler biertap. 

De bieren komen uit Nederland, maar Fred wisselt ook door met specials uit landen door heel de wereld. Estland, Australië, Nieuw-Zeeland, Spanje, USA en Rusland zijn al regelmatig vertegenwoordigt geweest met onbekendere en bijzondere bieren!

 

Kom langs om ons wisselende assortiment te ontdekken en ervaar de prikkelende smaakbeleving!