BIJ DE FAMILIE VAN RAY EN IJK!

Al meer dan 15 jaar zijn wij, Ray en IJk, goede vrienden. Een aantal jaar geleden zijn wij gestart met brood op de zaak onder de naam N!ET PRAKKEN. Dit was pas het begin. Onze droom was toen al om samen een winkel te beginnen. En nu komt onze droom uit! Vanaf november 2016 zijn wij begonnen in de oude bakkerij op de Amsterdamsestraatweg met onze eetwinkel en eetkamer. Daarnaast maken wij nog steeds elke dag de lekkerste lunches voor brood op de zaak.

Met onze familie bezorgen we gedurende de dag jou zoveel mogelijk geluksmomentjes. Dat doen wij met mooiste en lekkerste producten, van ons zelf en van onze partners.

 
Screen Shot 2016-10-26 at 14.28.11.png

IJSBRAND

Genieten van het leven. Daar kun je mij voor wakker maken! Ontzettend trots ben ik op de winkel die Raymond en ik samen voor jullie hebben neer gezet. Een winkel waar je ook kunt lunchen uit het hart. Ik ontmoet je graag in onze familie! Tot dan!

Screen Shot 2016-10-26 at 14.28.18.png

Raymond

Zo trots als een pauw ben ik op de winkel die het is! Na een dubbele espresso in de ochtend als start sta ik voor je klaar om jou je geluksmoment van de dag te bezorgen. Ik zie je graag snel op de Amsterdamsestraatweg!

Familie van Rijk_web_55.jpg

Fred (3 meter bier) 

Bier is mijn passie. Ik ben de zwager van IJsbrand en heb achter in Familie van Rijk mijn eigen bierwinkel voor jou neergezet. Ik verras je met mijn growler tap. We tappen liters bier voor je, zoals in de kroeg, alleen dan voor thuis. Kom dat zien! Je bent welkom in mijn winkeltje!

 

Kom binnen in onze droom, ontmoet onze familie en geniet met ons van het goede leven.

Liefs en tot snel, Familie van Rijk